Glutenvrije bijbel
Van volkoren zuurdesembrood tot overnight baguettes, van kaneelbroodjes tot gevulde koeken en van verse ravioli tot perfecte pizza’s
Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
morgen verzonden
ISBN: 9789048862580
Uitgever: Carrera
Jaar van uitgave: 2024
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Janneke Vreugdenhil
Druk: 1
Pagina's: 496
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2024
NUR:
Uitgever: Carrera
Jaar van uitgave: 2024
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Janneke Vreugdenhil
Druk: 1
Pagina's: 496
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2024
NUR:
Hoezo nooit meer een lekkere pizza of boterige croissants? Hoezo nooit meer een volkorenboterham, stroopwafel of een bordje pasta? Een steeds groter deel van de bevolking kampt met coeliakie of een andere vorm van glutensensitiviteit. Maar dat betekent heus niet dat je al je favoriete lekkernijen hoeft te laten staan.
Voor Glutenvrije bijbel ontwikkelde Janneke Vreugdenhil (die zelf een glutengevoeligheid heeft) meer dan 230 verrukkelijke, goed maakbare recepten die van eten weer een feest maken: van bagels tot boekweitbroodjes, van havertortilla's tot hartige taart, van kerststol tot kaasschnitzel en van pain gris tot pompoenlasagne. Dit boek staat boordevol recepten om iedere dag glutenvrij, maar zéker niet minder lekker te eten.